Surah Falaq In Hindi, Roman English With Tarjuma | सूरह अल-फलक़

Surah Al Falaq In Urdu

Surah_Falaq

Surah Al Falaq In Roman English

Bismillah Hir Rahman Nir Raheem
1. Qul a’oozu bi rabbil-falaq
2. Min sharri maa khalaq
3. Wa min sharri ghaasiqin izaa waqab
4. Wa min sharrin-naffaa-taati fil ‘uqad
5. Wa min sharri haasidin izaa hasad

Surah Al Falaq In Hindi (सूरह फ़लक़ हिंदी)

Surah Al Falaq In Hindi

बिस्मिल्लाह–हिर्रहमान–निर्रहीम
1. कुल अऊजु बिरब्बिल फलक
2. मिन शररि मा ख़लक़
3. वमिन शररि ग़ासिकिन इज़ा वकब
4. वमिन शररिन नफ़ फ़ासाति फ़िल उक़द
5. वमिन शररि हासिदिन इज़ा हसद

Surah Al Falaq In Bangla

Surah Falaq Tarjuma (सूरह फलक हिंदी तर्जुमा)

शुरू अल्लाह के नाम से जो बहुत बड़ा मेहरबान व निहायत रहम वाला है।
1. कह दीजिये मैं सुबह के रब की पनाह मांगता हूँ 
2. तमाम मख़लूक़ात के शर से
3. और अँधेरी रात के शर से जब कि उस की तारीकी फ़ैल जाये
4. और उन औरतों के शर से जो गिरहों में फूंक मारती है
5. और हसद करने वाले के शर से जब वो हसद करने लगे

Surah Al Falaq In English

In the name of God, the most gracious, the most merciful
1. Say, “I seek refuge in the Lord of creation.
2. From the evil of what He created
3. And from an overwhelming evil when it approaches
4. And from the evil of blowing on knots
5. And from the evil of the envier when he envies

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *